Jobba hos oss

Sköna Hus söker fler säljare som vill representera oss i olika delar av landet.

Sköna Hus har ingen katalog med typhus. Vi arbetar fullt ut efter mottot att varje hus, varje tomt och varje människa är unik. Husen är därför ofta exklusiva och byggs bara i ett exemplar. Vår filosofi är att bygga hus som är anpassade efter de människor som ska leva i dem. Därför kan kunden påverka det mesta när det gäller utformning, planlösning, inredning och detaljer i sitt hus.

Du kommer att marknadsföra och sälja Sköna Hus så som egen företagare i nära samarbete med vårt huvudkontor och övriga säljare/agenter.

Du arbetar självständigt som egen företagare vilket ställer krav på eget driv, men även ger möjlighet till stor frihet. Som kundansvarig säljare/agent driver du på egen hand affärer och försäljning. Du är ansvarig för kontakter med arkitekter, kommuner, markägare, entreprenörer och kunder från första kontakt till inflyttning. Du kan ”hitta dina affärer” och känner dig inte främmande för att söka upp, etablera och driva projekt på egen hand. Till din hjälp har du ett relativt välkänt varumärke och en entreprenörsdriven organisation – som du blir en mycket välkommen del av.

Husförsäljning är i normalfallet relativt komplext och svårt. Att sälja ett Sköna Hus ställer ytterligare högre krav på alla inblandade, även på säljaren, då varje hus är unikt. Det är därför nödvändigt att du har erfarenhet av denna typ av försäljning sedan tidigare, helst från branschkollega som också är i premiumsegmentet men du kan även vara en välrenommerad byggmästare med erfarenhet av konsumentförsäljning. Erfarenhet av projektledning och kunskaper i byggteknik är ett absolut krav.

Om du känner att du besitter de egenskaper som krävs för att representera oss är du rätt person.


Skicka in en beskrivning av dig själv på max en A4 samt CV och referenser till info@skonahus.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Ramnewall andreas@skonahus.se